Theo Quaedackers

cquaadackers.2 internetpg

Theo Quaedackers (1956) is sinds 1992 beëdigd als Makelaar- Taxateur aan de rechtbank te Maastricht,  voert een makelaarskantoor gespecialiseerd in Commercieel Vastgoed in de ruimste zin van het woord actief in de regio Maastricht en omstreken als ook landelijk.

Ik begon mijn carrière in de tennissport, studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding met als bedoeling leraar te worden. Reeds vanaf mijn zeventiende was ik assistent tennisleraar. Twee jaar later had ik mijn tennisdiploma en zette ik de tennisschool Limburg op, waarbij ik zowel les gaf en nieuwe methoden ontwikkelde als het management deed van de daarbij aangesloten verenigingen. Door die tennisperiode kwam ik steeds meer in aanraking met het Commercieel Vastgoed. Er werden binnen de Tennisschool Limburg veel nieuwe en andere sportprojecten geïnitieerd om het tekort aan geschikte accommodaties op te lossen. Deze projecten fascineerden me en zette me uiteindelijk aan om aan de TH van Eindhoven een twee jarige studie VAK Opleiding Makelaardij te volgen, en het Certificaat Makelaar/ Taxateur in onroerende goederen zaken bij het Nederlands instituut Certificatie en Registratie (CRMT) bij Kema Quality B.V. te Arnhem te halen. In 1992 ben ik officieel beëdigd als Makelaar- Taxateur aan de rechtbank te Maastricht.

Gezien mijn bijna 30 jarige ervaring als beëdigd makelaar/ taxateur in Commercieel Vastgoed heb ik een gedegen netwerk opgebouwd waardoor ik de kennis en ervaring bezit om een juiste match van vraag en aanbod tot stand kan brengen. (1985 tot en met 2013: Freelance onroerend goed bemiddelaar, landelijk makelaar bij MOG (Management Onroerend Goed) vanuit Den Haag, Utrecht, Tilburg en Maastricht, beëdigd makelaar/ taxateur bij V&H Vastgoed te Schinnen/ Maastricht, beëdigd Makelaar/ Taxateur bij Romaes Makelaardij B.V. te Maastricht en als beëdigd Makelaar- Taxateur, bij Bonnema Stienstra te Maastricht.) Vanaf juli 2013 verzelfstandigd als beëdigd Makelaar -Taxateur in Commercieel Vastgoed onder de naam Theo Quaedackers Commercieel Vastgoed B.V. vanuit Maastricht. Als Commercieel Vastgoed Makelaar heb ik met meerdere partijen van doen o.a. architecten, bouwkundige teams, milieu zaken, fiscale en financiële aspecten en privaat of publiek rechtelijke zaken. Dit vergt een goed overzicht van en kennis over het veld. Het fascinerende van het commercieel vastgoed is dat ik verschillende disciplines én partijen bij elkaar breng om overeenstemming te bereiken.

De markten waarin ik actief ben in de makelaardij varieert van kleinschalige tot grootschalige winkel,- kantoor,- bedrijfsobjecten alsmede kerken, kloosters, scholen, hotels en sportaccommodaties enz.